BUSINESS MANAGEMENT PROGRAM

Het BMP is dé business management opleiding bij uitstek. Tijdens dit high end programma van 9 dagen, verspreid over 12 maanden leren we hoe je als zaakvoerder van een KMO bedrijf de dag van vandaag je mensen optimaal aanstuurt en je business verder ontwikkelt. Want laat ons eerlijk zijn, je bent je bedrijf waarschijnlijk niet begonnen vanuit de intentie om met veel mensen te werken. Dit is eerder het logische gevolg van de kwaliteit van de producten of diensten die je op de markt beginnen brengen bent. Je bent voorheen altijd organisch gegroeid en je bent nu waarschijnlijk op zoek naar manieren om dat verder succesvol te onderbouwen. Mensen succesvol leren coachen en managen is een van de belangrijkste eigenschappen die je je de dag van vandaag kunt aanmeten. Maar dat alleen is natuurlijk niet voldoende.

Wist je trouwens dat dit BMP programma ontstaan is doordat we met ons ander bedrijf, Real Estate Academy, dankzij dit programma 3jaar op rij de "vastgoedondernemer van het jaar" hielpen vormen? 

GETUIGENISSEN

Ik volg een opleiding met Timo en ben hier heel tevreden van! Hij geeft nuttige en haalbare tips, die je onmiddellijk kan toepassen! Ook zijn mindset en positieve vibes zorgen ervoor dat je er telkens weer volle bak tegenaan wil gaan! Zeker een aanrader! Thx Timo!

Joyce Poublon

Facebook Logo Square Rounded.jpg

QUICK LINKS

© 2020 by Business Life School

GET IN TOUCH

Cederlaan 27/1 2610 Antwerpen (Wilrijk)

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mis geen enkele update!