OPLEIDINGEN

BUSINESS MANAGEMENT PROGRAM

Tijdens dit high-end management traject van 9 dagen leren we hoe je als zaakvoerder van een KMO bedrijf de dag van vandaag je mensen en bedrijf optimaal aanstuurt. We brengen je de meest relevante kennis die je de dag van vandaag nodig hebt om je zaak met succes neer te zetten in de markt, EN zelf de juiste balans kunt blijven behouden als mens. We bewerken de hoekstenen van elke succesvolle business, van marketing & sales tot management & bedrijfsstructuren. 

BUSINESS LEADERSHIP PROGRAM

Tijdens dit transformatief leiderschapsprogramma van 5 dagen nemen we je mee naar een locatie in binnen of buitenland om je maximaal te laten ontplooien als leider. Dit programma is op basis van selectie. Een voortraject in persoonlijke ontwikkeling is absoluut noodzakelijk. 

SALES PRINCIPES

Tijdens deze opleiding van 1 dag leer je de meest geavanceerde technieken om zo je product of dienst beter te vermarkten. We nemen het ganse salestraject onder de loep, van A tot Z. Van voor de klant een afspraak heeft of bij je langs komt, tot de nazorg die je dient te geven om je gemaakte beloftes te realiseren.

MARKETING FUNDAMENTALS

Vroeger was marketing zo eenvoudig. Je had slechts een beperkt aantal kanalen en het was makkelijk om uit te blinken tussen de rest. De dag vandaag is de aandacht van jouw potentiële klant zo versnipperd! En daar draait het tenslotte om: De aandacht wekken van jouw prospect, en deze lang genoeg vasthouden om je boodschap op een succesvolle manier over te brengen. 

BUSINESS COACHING IN 1 DAG

Structuur brengen in je bedrijf is één van de grootste uitdagingen die ondernemers ondervinden terwijl ze aan het groeien zijn. De juiste mensen op de juiste plaats die op de juiste manier de juiste dingen doen. Welkom in Utopia! Als je dit voor elkaar hebt mag je zeggen dat je een bedrijf runt die zonder jouw dagdagelijkse aandacht toch de koers blijft houden.

PEOPLE MANAGEMENT SKILLS

Effectieve communicatie- en onderhandelingstechnieken. 
De mate waarin jij mensen kunt beïnvloeden, om jouw product/dienst te verkopen of om de taken op een succesvolle manier uit te voeren die je mederwerkers delegeert heeft een grote impact op jouw effectiviteit als zaakvoerder. 

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Persoonlijk groeien en groeien in je relaties. “People don’t have a business problem, they have a personal problem that reflects in their business.” Meer inzicht rond deze uitspraak komt aan bod tijdens de Personal Leadership in 1 day. Tijdens deze dag zul je leren waarom het succes van een bedrijf voor een heel groot stuk afhangt van mindset van de zaakvoerder.

IN COMPANY BEGELEIDING IN UW BEDRIJF

Bij een "in company” traject bij u in het bedrijf gaan we aan de hand van jouw persoonlijke doelstellingen kijken wat de beste oplossing is. Jouw specifieke situatie vraagt waarschijnlijk een specifieke aanpaak.

We besteden daarom voldoende aandacht aan het voortraject, zodat het succes gegarandeerd is!

BLS Logo White BG.png

QUICK LINKS

© 2020 by Business Life School

GET IN TOUCH

Cederlaan 27/1 2610 Antwerpen (Wilrijk)

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mis geen enkele update!