TEAM

  • LinkedIn

TIMO VERPOORT

Winners Never Quit, Quitters Never Win!

 

Timo is reeds meer dan 10 jaar actief als business consultant. Hij was jarenlang één van de sleutelfiguren in één van de grootste coaching organisaties van België, waar hij vooral ondernemers van KMO bedrijven hielp om hun organisatie optimaal vooruit te werken. Hij deed meer dan 1400 bedrijfsanalyses bij ondernemers in Vlaanderen, waardoor optimaliseren van bedrijfsprocessen en systemen een tweede natuur zijn geworden.

Tijdens zijn traject als "in company" consultant in de vastgoedbranche, hielp hij zaakvoerders en medewerkers van kantoren groeien naar hun beste versie tot op heden.

Meerdere klanten realiseerden een verdubbeling van hun omzet tijdens een intensieve samenwerking van niet meer dan 18 maanden. 

Met een gerealiseerde sales omzet van meer dan €6,3 miljoen de afgelopen jaren kun je hem omschrijven als een absolute expert in sales. Hij vindt zijn passie in het begeleiden van mensen naar de beste versie van zichzelf.

 

"De succesverhalen van klanten die nadien bij mij terug komen, daar laad ik echt van op!" - Timo

In zijn vrije tijd nemen gezin, sporten en reizen de professionele prioriteiten van deze autoliefhebber over. 

  • LinkedIn

KEVIN GEEURICKX

High achiever met 20 jaar ervaring in sales, marketing en business.

Kevin startte zijn carrière in de grootste fitnessketen van België. Al snel werd hij club manager van het jaar waardoor hij nog meer clubs onder zijn management mocht nemen. 

Gezien zijn passie voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, installeerde hij dit managementsysteem als national salesmanager in een van de grootste coaching organisaties van België. Daardoor kon dat bedrijf groeien van 1 miljoen euro omzet naar meer dan 5 miljoen euro omzet per jaar, slechts 4 jaar later...

Management systemen opzetten is zijn natuurlijk talent. Het Broker Management Program voor vastgoedmakelaars van zijn 1ste bedrijf Real Estate Academy leverde dan ook 3 jaar na elkaar de Vastgoed Ondernemer van het jaar op! 

In zijn vrije tijd is Kevin vooral papa van een prachtige dochter en fervent Yoga Teacher. 

QUICK LINKS

© 2020 by Business Life School

GET IN TOUCH

Cederlaan 27/1 2610 Antwerpen (Wilrijk)

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mis geen enkele update!