TEAM

  • LinkedIn

TIMO VERPOORT

Winners Never Quit, Quitters Never Win!

 

Timo is reeds meer dan 10 jaar actief als business consultant. Hij was jarenlang één van de sleutelfiguren in één van de grootste coaching organisaties van België, waar hij vooral ondernemers van KMO bedrijven hielp om hun organisatie optimaal vooruit te werken. Hij deed meer dan 1400 bedrijfsanalyses bij ondernemers in Vlaanderen, waardoor optimaliseren van bedrijfsprocessen en systemen een tweede natuur zijn geworden.

Tijdens zijn traject als "in company" consultant in de vastgoedbranche, hielp hij zaakvoerders en medewerkers van kantoren groeien naar hun beste versie tot op heden.

Meerdere klanten realiseerden een verdubbeling van hun omzet tijdens een intensieve samenwerking van niet meer dan 18 maanden. 

Met een gerealiseerde sales omzet van meer dan €6,3 miljoen de afgelopen jaren kun je hem omschrijven als een absolute expert in sales. Hij vindt zijn passie in het begeleiden van mensen naar de beste versie van zichzelf.

 

"De succesverhalen van klanten die nadien bij mij terug komen, daar laad ik echt van op!" - Timo

In zijn vrije tijd nemen gezin, sporten en reizen de professionele prioriteiten van deze autoliefhebber over. 

  • LinkedIn

KEVIN GEEURICKX

Hij is het levende bewijs dat je grootste trauma kan leiden tot je grootste kracht. Als iemand die ooit de grootste moeilijkheden had met communiceren, legde Kevin een weg af van stotteraar naar woordkunstenaar. Hij spreekt ondertussen al meer dan 15 jaar vol passie ondernemers toe en deelt alle kennis die hij opgedaan heeft in zijn favoriet vakgebied: persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een verbindende, authentieke, en no-nonsense stijl die ervoor zorgt dat ondernemers hun doelen willen én kunnen bereiken. Zowel professioneel, persoonlijk als relationeel. Succesvolle managementsystemen opzetten, is zijn natuurlijk talent en loopt als een rode draad door zijn carrière.

 

Kevin startte zijn professionele loopbaan in de grootste fitnessketen van België en Luxemburg. Daar maakte hij carrière en werd hij al na 2 jaar verkozen tot “Club Manager van het jaar" waardoor hij verder door kon doorgroeien naar het “middle management” en gaandeweg verantwoordelijk werd voor meer dan 10 clubs en 150 personeelsleden.

 

Gezien zijn passie voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, ging hij daarna aan de slag in een coaching-bedrijf waar hij al snel doorgroeide tot “National Sales Manager”.  Daar zorgde zijn visie en managementsysteem voor een omzetverhoging van x 12 (twaalf!): de omzet groeide naar meer dan 4 miljoen Euro per jaar, en dat slechts in 4 jaar tijd.

In 2014 startte hij samen met een vennoot “Real Estate Academy” op, een opleidings- en coaching-bedrijf specifiek voor vastgoedprofessionals.  Om zelfstandige vastgoedmakelaars te laten evolueren naar manager van hun bedrijf, ontwikkelde hij het Broker Management Program.  De laatste 3 jaar (2017 - 2018 - 2019) was de Belgische “Vastgoedondernemer van het jaar” telkens een deelnemer van dit succesvol management-programma. 

Hierdoor kreeg Real Estate Academy extra visibiliteit en steeg de vraag van KMO-ondernemers buiten de vastgoedsector of ze aan dit programma ook als “niet-vastgoedmakelaar” konden deelnemen. Dit zorgde voor de geboorte van het "Business Management Program" en een nieuw bedrijf: “Business Life School”. De missie bestaat erin om ondernemers te helpen om zowel hun business te maximaliseren als hun leven te balanceren. 

​​

In zijn vrije tijd is Kevin vooral papa van een prachtige dochter, all-round sportman en fervent yoga-teacher. In de eeuwenoude wijsheid van yoga schuilt de kennis om samen met een dosis gezond (boeren-)verstand, managementsystemen in om het even welk bedrijf succesvol te implementeren.  Anders zien, is anders zijn.

  • LinkedIn

SHANNON VIERDEELS

Office & Event Management

Onze Office & Event Manager, Shannon, is van vele markten thuis. Haar 15 jaar professionele ervaring in verschillende domeinen, gaande van administratieve ondersteuning en HR-specialist tot teamleader en juriste, maken haar de ideale duizendpoot voor deze job. Haar gevarieerde achtergrond vertaalt zich in een aanzienlijke bijdrage aan ons bedrijf.

Na 6 jaar haar verzorgende kwaliteiten te kunnen inzetten in de zorgsector behaalde Shannon ook haar diploma in de rechten. Deze diverse achtergrond maakt dat Shannon haar goede sociale en contactuele eigenschappen vlot weet te combineren met een brede kijk op het zakelijke aspect van de Business Life School.

Ook in haar vrije tijd zit Shannon niet snel stil: ze is een levendige mama van drie zoontjes, een fervent hardloopster en verslaafd aan boeken lezen.

 

Zoals we ook onze klanten laten inzien is een goed evenwicht in werk en privé voor Shannon belangrijk.

BLS Logo White BG.png

QUICK LINKS

© 2020 by Business Life School

GET IN TOUCH

Cederlaan 27/1 2610 Antwerpen (Wilrijk)

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mis geen enkele update!